KOIRAN NIMILAATTA - ETUSIVU NIMILAATTA TARJOUKSET UUTISET TOIMITUS- JA MAKSUTAVAT ASIAKASPALVELU ASIAKASTILI
Nimilaatat
Infosivut
Nimilaatta tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Nimilaatat.com Facebookissa
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.
Toimitustavat
Toimitus kirjeenä4.50€
Toimitus kirjeessä suoraan kotiin! Yli 29euron tilaukset ilman toimituskuluja.

Toimitamme tilaukset kaikkialle Eurooppaan.
Maksutavat ja tilausten toimitus / Koiran nimilaatta - Suomen suurin valikoima | Nimilaatat.com

Verkkokaupan toimitusehdot ja maksutavat

Tuotteiden toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilaukset toimitetaan kirjeitse kotiovelle. Kirjeiden toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

Toimitamme tuotteet suoraan omasta varastostamme. Kaikkien tarjolla olevien tuotteiden toimitukset ovat riippuvaisia tuotteiden saatavuudesta, mikäli tuote on loppu ilmoitamme siitä teille viipymättä sähköpostitse. Tilauksia toimitetaan kaikkiin EUROOPAN maihin.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Postikulut

  • Postikulut alle 29 euron tilauksille on 4,50 €
  • Yli 29 euron tilaukset ilman postikuluja

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Dansnkebank, Tapiola, Aktia, S-Pankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Lasku, MobilePay sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös perinteinen tilisiirto ennakkomaksuna ja näppärä PayPal.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tmi Apet toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonkatu 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa alan johtava toimija Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu tilisiirtona

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Ennakkomaksu tilisiirtona maksetaan järjestelmän sähköpostiin lähettämien tilitietojen mukaan! Maksu voidaan maksaa minkä tahansa verkkopankin tililtä, maksuautomaatilla tai pankissa. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Laskulla 14päivää maksuaikaa

Voit tilata tuotteitamme myös laskulla! Laskutuksen hoitaa Collector (https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/ ). Laskutusmaksu on 2,95 euroa.

Toimitamme tilauksesi ensin ja laskun saat erillisessä kuoressa tilauksen toimituksen jälkeen. Lasku saapuu noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisen jälkeen. Maksuaika laskulle on 14vuorokautta. Laskulla tilaaminen vaatii pankkitunnukset. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.

PayPal-maksu

Voit valita maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit kirjautua sisään myös vieraana tai avata PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. PayPal-maksun siirto meille tapahtuu muutamassa sekunnissa. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Tuotteiden palauttaminen

Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden ja annamme kaikille tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli saat rikkinäisen tuotteen, muutoin puutteellisen tuotteen  tai et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 14 päivän kuluessa. Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota myös silloin yhteys, mieluiten ennen kuin tilaus on lähetetty.

HUOM! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole lakisääteistä palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. kaiverruksia. Myönnämme tuotteillemme kuitenkin 100% tyytyväisyystakuun, eli mikäli et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, ota meihin sähköpostitse yhteyttä.

Tuotteiden myyjä ja toimittaja

Tuotteet myy ja toimittaa suomalainen yritys Tmi Apet. Yritys on perustettu vuonna 2001. Yritys on arvonlisäverovelvollinen ja maksaa kaikki verot Suomeen.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti aina neuvotteluin. 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muut ehdot

Mikäli nimilaatat.com internet sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Ilmoitamme asiakkaalle mikäli hinta ei ole se mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 
Nimilaatat.com pähkinänkuoressa
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


NIMILAATTA TARJOUKSET
EXTRA vahva Alumiini nimilaatta ISO ympyrä pinkki EXTRA vahva Alumiini nimilaatta ISO ympyrä pinkki
7.60€  10.90€
EXTRA vahva Alumiini nimilaatta pieni ympyrä harmaa EXTRA vahva Alumiini nimilaatta pieni ympyrä harmaa
7.60€  10.90€
EXTRA vahva Alumiini nimilaatta ISO luu punainen EXTRA vahva Alumiini nimilaatta ISO luu punainen
7.60€  10.90€
UUTISET