KOIRAN NIMILAATTA - ETUSIVU NIMILAATTA TARJOUKSET UUTISET TOIMITUS- JA MAKSUTAVAT ASIAKASPALVELU ASIAKASTILI
Nimilaatat
Infosivut
Nimilaatta tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Nimilaatat.com Facebookissa
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.
Toimitustavat
Toimitus kirjeenä3.90€
Toimitus kirjeessä suoraan kotiin! Yli 29 euron tilaukset ilman postikuluja.
Sopimusehdot ja maksutavat / Koiran nimilaatta - Suomen suurin valikoima | Nimilaatat.com

Verkkokaupan sopimusehdot ja maksutavat

Tuotteiden toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Tilaukset toimitetaan kirjeitse kotiovelle. Kirjeiden toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

Toimitamme tuotteet suoraan omasta varastostamme. Kaikkien tarjolla olevien tuotteiden toimitukset ovat riippuvaisia tuotteiden saatavuudesta, mikäli tuote on loppu ilmoitamme siitä teille viipymättä sähköpostitse. Tilauksia toimitetaan kaikkiin EU-maihin.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Postikulut

  • Postikulut alle 29 euron tilauksille on 3,90 €
  • Yli 29 euron tilaukset ilman postikuluja

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Dansnkebank, Tapiola, Aktia, S-Pankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Lasku, MobilePay sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös perinteinen tilisiirto ennakkomaksuna ja PayPal.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tmi Apet toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonkatu 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu tilisiirtona

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Ennakkomaksu tilisiirtona maksetaan järjestelmän sähköpostiin lähettämien tilitietojen mukaan! Maksu voidaan maksaa minkä tahansa verkkopankin tililtä, maksuautomaatilla tai pankissa. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Laskulla 14päivää maksuaikaa

Voit tilata tuotteitamme myös laskulla! Laskutuksen hoitaa Collector (https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/ ). Laskutusmaksu on 2,95 euroa.

Toimitamme tilauksesi ensin ja laskun saat erillisessä kuoressa tilauksen toimituksen jälkeen. Lasku saapuu noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisen jälkeen. Maksuaika laskulle on 14vuorokautta. Laskulla tilaaminen vaatii pankkitunnukset. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.

PayPal-maksu

Voit valita maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit kirjautua sisään myös vieraana tai avata PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. PayPal-maksun siirto meille tapahtuu muutamassa minuutissa. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Tuotteiden palauttaminen

Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden. Mikäli saat rikkinäisen tai muutoin puutteellisen tuotteen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 14 päivän kuluessa. Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota myös silloin yhteys, mieluiten ennen kuin tavara on lähetetty.

HUOM! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. kaiverruksia.

Tuotteiden myyjä ja toimittaja

Tuotteet myy ja toimittaa suomalainen yritys Tmi Apet. Yritys on perustettu vuonna 2001. Yritys on arvonlisäverovelvollinen ja maksaa verot Suomeen.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti aina neuvotteluin. 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muut ehdot

Mikäli nimilaatat.com internet sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Ilmoitamme asiakkaalle mikäli hinta ei ole se mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 
Nimilaatat.com pähkinänkuoressa
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat


NIMILAATTA TARJOUKSET
Heijastava Hi-Line alumiini nimilaatta iso luu punainen - koiran nimilaatta Heijastava Hi-Line alumiini nimilaatta iso luu punainen - koiran nimilaatta
8.40€  12.00€
Heijastava Hi-Line alumiini nimilaatta pieni luu violetti - koiran nimilaatta Heijastava Hi-Line alumiini nimilaatta pieni luu violetti - koiran nimilaatta
8.40€  12.00€
Nimilaatta rosteri pieni luu, tummennettu kaiverrus - koiran nimilaatta Nimilaatta rosteri pieni luu, tummennettu kaiverrus - koiran nimilaatta
7.60€  10.90€
Nimilaatta uutuudet
Punainen lahjapussi nimilaatalle / JOULUMYYNTI -50%
Punainen lahjapussi nimilaatalle / JOULUMYYNTI -50%
0.90€   0.45€
UUTISET