KOIRAN NIMILAATTA - ETUSIVU TARJOUKSET TOIMITUS- JA MAKSUTAVAT ASIAKASPALVELU ASIAKASTILI
Nimilaatat ja koiratarvikkeet
Infosivut
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Nimilaatat.com Facebookissa
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.
Toimitustavat
Posti: Kirjeessä postilaatikkoon4.90€
Posti: Express toimitus kotiin8.90€
Posti: Nouto Postista6.90€
Posti: PakettiautomaattiTarvitaan paikkakunta
Matkahuolto: Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Toimitusaika 1-4 arkipäivää.
Toimituskulut 0 € - 8,90 €.


Yli 49 euron tilaukset ilman toimituskuluja!
Maksutavat ja tilausten toimitus / Koiran nimilaatta - Suomen suurin valikoima | Nimilaatat.com

Verkkokaupan toimitusehdot ja maksutavat

Tuotteiden toimitus ja arvonlisävero

Lähetämme tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitamme tuotteet suoraan omasta varastostamme. Kaikkien tarjolla olevien tuotteiden toimitukset ovat riippuvaisia tuotteiden saatavuudesta, mikäli tuote on loppu ilmoitamme siitä teille viipymättä sähköpostitse. Nimilaattoja toimitamme kaikkiin EUROOPAN maihin ja muita tuotteita vain Suomeen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitustavat ja toimituskulut

POSTI: Toimitus kirjeenä kotiovelle

Tilaukset toimitetaan kirjeitse kotiovelle. Postin toimitusaika kirjeille on normaalisti 2-4 arkipäivää. Kirjeiden toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

  • Postikulut alle 49euron tilauksille on 4,90€. Yli 49euron tilaukset ilman toimituskuluja.

POSTI: Nouto Postista

Tilaukset toimitetaan noudettavaksi Postin toimipisteeseen, joka on lähinnä asiakkaan ilmoittamaa tilauksen toimitusosoitetta. Postin toimitusaika paketeille on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pakettien toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

  • Postikulut alle 49euron tilauksille on 6,90€. Yli 49euron tilaukset ilman toimituskuluja.

POSTI: Pakettiautomaatti

Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin.  Postin toimitusaika paketeille on normaalisti 1-2 arkipäivää. Pakettien toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

  • Postikulut alle 49euron tilauksille on 6,90€. Yli 49euron tilaukset ilman toimituskuluja.

POSTI: Express-paketti kotiovelle

Tilaukset toimitetaan asiakkaan kotiovelle arkena klo 8-16 välillä, jos vastaanottajaa ei tavoiteta hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Postin toimitusaika Express-paketille on normaalisti yksi arkipäivä. Pakettien toimituksesta vastaa Posti Group Oyj.

  • Postikulut alle 49euron tilauksille on 8,90€. Yli 49euron tilaukset ilman toimituskuluja.

MATKAHUOLTO: Lähellä-paketti

Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Matkahuollon toimitusaika paketeille on normaalisti 1-3 arkipäivää. Pakettien toimituksesta vastaa Oy Matkahuolto Ab.

  • Postikulut alle 49euron tilauksille on 6,90€. Yli 49euron tilaukset ilman toimituskuluja.

NOUTO: Nouto Nimilaatat.com Hyvinkään varastolta

Tilaukset käsitellään 1-2 arkipäivän kuluessa. Tämän jälkeen olemme asiakkaaseen yhteydessä ja sovimme tarkemman noutoajan. Tilaukset noudetaan Hyvinkään varastoltamme osoitteesta Viertolankatu 25.

  • Nouto on maksuton, mutta tuotteet maksetaan etukäteen verkkokaupassa. Noudettaessa tilaukseen on mahdollista lisätä tuotteita ja maksaa tilaukseen lisätyt tuotteet kortilla paikanpäällä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Dansnkebank, Tapiola, Aktia, S-Pankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Lasku, MobilePay sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös perinteinen tilisiirto ennakkomaksuna ja näppärä PayPal.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tmi Apet toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonkatu 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa alan johtava toimija Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu tilisiirtona

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Ennakkomaksu tilisiirtona maksetaan järjestelmän sähköpostiin lähettämien tilitietojen mukaan! Maksu voidaan maksaa minkä tahansa verkkopankin tililtä, maksuautomaatilla tai pankissa. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Laskulla 14päivää maksuaikaa

Voit tilata tuotteitamme myös laskulla! Laskutuksen hoitaa Collector (https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/ ). Laskutusmaksu on 2,95 euroa.

Toimitamme tilauksesi ensin ja laskun saat erillisessä kuoressa tilauksen toimituksen jälkeen. Lasku saapuu noin 1-2 viikkoa tilauksen saapumisen jälkeen. Maksuaika laskulle on 14vuorokautta. Laskulla tilaaminen vaatii pankkitunnukset. Luottotiedot tarkistetaan automaattisesti ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen.

PayPal-maksu

Voit valita maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit kirjautua sisään myös vieraana tai avata PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. PayPal-maksun siirto meille tapahtuu muutamassa sekunnissa. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus

Tyytyväisyystakuu 100%

Myönnämme kaikille verkkokaupastamme löytyville tuotteille 100% tyytyväisyystakuun.

Tämä tarkoittaa seuraavaa:

  • Oletko tyytyväinen tuotteisiin? KYLLÄ -> Kaikki hyvin!
  • Oletko tyytyväinen tuotteisiin? EN -> Ota yhteys asiakaspalveluumme, niin sovitaan miten asiassa edetään.

Nimilaattojen palautusoikeus

Nimilaatta kaiverruksella on asiakkaan toivomukseen mukaan personoitu tuote. Personoidulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Nimilaattoja ja niissä olevia kaiverruksia koskee kuitenkin myöntämämme 100% tyytyväisyystakuu. Eli mikäli et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@nimilaatat.com.

Muiden tuotteiden 30pv palautusoikeus

Nimilaattoja lukuunottamassa kaikilla muilla tuotteilla on 30päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Palautus on asiakkaalle maksuton. Saat tarkemmat palautusohjeet asiakaspalvelustamme. Jos haluat palauttaa tuotteet/tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@nimilaatat.com. Noutamaton paketti tai vastoin ohjeitamme tehty palautus on asiakkaalle maksullinen 10€.

Yleistä asiakastyytyväisyydesta ja palautuksista

Jos jokin harmittaa tai murehdituttaa, niin ole meihin sähköpostitse yhteydessä ja hoidetaan asiat mallilleen!

Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden ja annamme kaikille tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli saat rikkinäisen tuotteen, muutoin puutteellisen tuotteen  tai et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 30 päivän kuluessa. Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota myös silloin yhteys, mieluiten ennen kuin tilaus on lähetetty.

HUOM! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole lakisääteistä palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. kaiverruksia. 

Tuotteiden myyjä ja toimittaja

Tuotteet myy ja toimittaa suomalainen yritys Tmi Apet. Yritys on perustettu vuonna 2001. Yritys on arvonlisäverovelvollinen ja maksaa kaikki verot Suomeen.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti aina neuvotteluin. 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muut ehdot

Mikäli nimilaatat.com internet sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Ilmoitamme asiakkaalle mikäli hinta ei ole se mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 
Nimilaatat.com pähkinänkuoressa
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

TARJOUKSET
UUTUUS! MyFamily CHARMS nimilaatta pieni I´m the king UUTUUS! MyFamily CHARMS nimilaatta pieni I´m the king
13.90€  19.90€
Hi-Line alumiini nimilaatta pieni luu musta - koiran nimilaatta Hi-Line alumiini nimilaatta pieni luu musta - koiran nimilaatta
5.45€  10.90€
Hi-Line alumiini nimilaatta iso ympyrä punainen Hi-Line alumiini nimilaatta iso ympyrä punainen
5.45€  10.90€