KOIRAN NIMILAATTA - ETUSIVU TARJOUKSET TOIMITUS- JA MAKSUTAVAT ASIAKASPALVELU ASIAKASTILI
Nimilaatat ja koiratarvikkeet
Infosivut
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Nimilaatat.com Facebookissa
Tilaa uutiskirje
Tilaa verkkokaupan uutiskirje ja pysyt aina ajan tasalla.
Toimitustavat
Posti: Kirjeessä postilaatikkoon4.90€
Posti: Express toimitus kotiin8.90€
Posti: Nouto Postista6.90€
Posti: PakettiautomaattiTarvitaan paikkakunta
Matkahuolto: Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Toimitusaika 1-4 arkipäivää.
Toimituskulut 0 € - 8,90 €.


Yli 49 euron tilaukset ilman toimituskuluja!
Vastauksia kysymyksiin / Koiran nimilaatta - Suomen suurin valikoima | Nimilaatat.com

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

 

Mistä näen valittavissa olevat fontit kaiverrukseen?

Valittavissa olevat fontit löydät klikkaamalla tästä.

 

Mikä fonteista on selkein?

Selkeimmät ja suosituimmat fontit ovat 6. Roman ja 7. Optima.

 

Tuleeko nimilaatan mukana kiinnitysrengas?

Kyllä tulee. Isojen laattojen mukana tulee iso rengas (halk.20mm) ja pienien laattojen mukana pieni rengas (halk.15mm). Kultaisten laattojen mukana tulee myös kultainen rengas (halk.15mm).

 

Kuinka paljon tekstiä mahtuu laattaan?

Mitä enemmän tekstiä laattaan kaiverretaan sitä pienemmäksi teksti skaalaantuu. Isoissa laatoissa teksti säilyy luettavana vaikka laattaan kaiverrettaisiin neljäkin riviä. Suosituksemme isoon laattaan on kuitenkin max. kolme riviä. Pienissä laatoissa teksti säilyy luettavana vaikka laattaan kaiverrettaisiin kolmekin riviä. Suosituksemme pieneen laattaan on kuitenkin max. kaksi riviä.

 

Mistä tiedän, että kaiverrukseni sopii varmasti laattaan ja on hyvin luettavissa?

Kaiverramme vuosittain tuhansia laattoja ja tämän asian voit jättää hyvillä mielin meidän huoleksemme. Mikäli emme saa ilmoittamaasi tekstiä järkevästi laattaan mahtumaan, niin otamme sinuun yhteyttä ennen kaivertamista.

 

Säilyykö kaiverrus pitkään luettavana vai kuluuko se pois?

Kaiverramme kaikki laatat koneellisesti kahteen kertaan, joten kaiverrusjälki on syvä ja erittäin siisti. Kaiverrettu teksti on luettavissa laatasta vuosia.

 

Mikä on tilaukseni toimitusaika?

Pääsääntöisesti toimitamme tilauksen samana tai seuraavana päivänä siitä, kun tilaus ja maksu on meille saapunut. Näin ollen keskimääräinen toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää.

 

Pysyköö heijastavissa laatoissa heijastintarra kiinni?

Kyllä pysyy. Tarra jota käytämme on ECE104-E hyväksytty ja se soveltuu erinomaisesti vaativiin kohteisiin. Tarra on Suomessa kovassa käytössä mm. palo- ja pelastuskalustossa.

 

Laatta hävisi pannasta, menikö se rikki?

Yleisin syy laatan katoamiseen on kiinnitysrenkaan löystyminen. Rengas saattaa löystyä jo kiinnitysvaiheessa, kun laatta kiinnitetään pantaan tai valjaisiin. Tästä syystä tämä vaihe kannattaa tehdä siis erittäin varovaisesti ja ajoittain tarkistaa kiinnitysrenkaat olevan tiiviisti kiinni. Kiinnitysrenkaaseen ei kannata missään tapauksessa kytkeä hihnan lukkoa, koska rengas ei ole tähän käyttöön tarkoitettu ja se saattaa rikkoutua sekä näin aiheuttaa vaaratilanteen mikäli koira karkuun pääsee.

Nimilaatat.comille ei ole toimitettu vuosien varrella yhtään rikkoutunutta laattaa. Alumiinilaattojen on muutamia kertoja kerrottu rikkoutuneen kiinnityslenkin kohdalta. Käsittääksemme tämä on mahdollista, mutta vaatii laatan kiinnityslenkin voimakkaan taittumisen toistumiseen. Laatat joissa on messinki pohjamateriaalina eivät normaalikäytössä rikkoudu.

 

Nimilaatat.com pähkinänkuoressa
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat

TARJOUKSET
Hi-Line alumiini nimilaatta pieni luu musta - koiran nimilaatta Hi-Line alumiini nimilaatta pieni luu musta - koiran nimilaatta
5.45€  10.90€
Hi-Line alumiini nimilaatta iso luu pinkki - koiran nimilaatta Hi-Line alumiini nimilaatta iso luu pinkki - koiran nimilaatta
5.45€  10.90€
UUTUUS! MyFamily CHARMS nimilaatta ISO Jalkapallo UUTUUS! MyFamily CHARMS nimilaatta ISO Jalkapallo
13.90€  19.90€